Nørkleri
Mit tæppe-projekt
Jeg har det gerne med at kaste mig ud alverdens projekter - gerne flere på én gang. Ja, én har så at sige mange jern i ilden. Det betyder ofte, at flere af dem henligger i bunker og gemmer i kortere eller længere tid, da jeg jo er nødt til at skifte lidt mellem dem, for ligesom at holde gryden i kog, for nu at blive ved flosklerne.

Den her gang var det altså ikke min skyld! kan jeg måske gøre for, at en kollega beder om min assistance til at hækle et yndigt oldemorstæppe sammen? Nej vel! Nå, men det gjorde jeg jo, og hvad sker der så? Ja, så gik jeg jo hjem og så på bjerget af garnrester og tænkte - sådan et tæppe skal jeg sgu da også lave! .... og i gang gik jeg. Det tager så liiiige lidt længere tid og man har brug for liiige lidt mange garnrester end man sådan lige kalkulere med i første omgang, så hele strikkekurven er ved at springes af garnrester som jeg har erhvervet mig fra nær og fjern, og firkanterne hober sig op.


Men en hver kan jo se, at det her tæppe er som skabt til at bo i kolonihaven. Så der er ingen vej uden om - det SKAL blive færdigt!
- Jeg mangler jo osse kun lidt mere end halvdelen..............
Persillesang
Tiden løber fra mig
Forår, forår kom nu snart
Nu sker der noget
Bredformat
Nøkleri
En trøje til Anna
Tæppeprojekt
Kolonihaven
De lykkelige ejere
Et ordentligt ryk
Vi har fået en dør
27. April 2010
Mad
Album