Nu sker der noget !
Langt om længe er det lykkedes at få lagt frø i lidt jord. Jeg havde bestilt en masse frø fra "Bjarnes Frø" på nettet. Mest tomater og chili.

Tomaten "The Black Seaman" er en hurtig starter. Jeg såede frøene d. 27.03.10, og allerede 5 dage efter stod de små planter der med kimblade på. Ret imponerende, synes jeg.

Men ellers er der sået i alle de bakker jeg kunne finde.
Kattene er svært utilfredste med mig, for nu er der ikke plads i vindueskarmene i stuen, til at de kan sidde og holde øje med de andre katte. Vindueskarmene er fyldt helt op med alle mine spire-bakker.

Dagens program her søndag d. 4 April 2010, var ellers at køre til kolonihaven med en trailerfuld hønsemøg, og en gang brædder til vores redskabsskur. Desværre står det ned i stænger! Måske i eftermiddag en gang....

Niels er igang med at skifte dæk på bilen. Den gamle Opel, som har tjent os godt i mange år, skal sælges nu. Vi er kommet til at købe en ny dyt i går. Var et "smut" i Jylland igår og se på en KIA - laber bil som vi straks faldt for, og som vi henter i næste weekend. En rigtig ferie-køre-langt bil. Very Very nice!
Søndag d. 4.April 2010
Eftermiddag ...
En opklaring senere på dagen gjorde det faktisk muligt at køre i  kolonihaven. Så kom vi af med alt hønsemøget og brædderne til skuret.

Niels gik amok på brændbunken med den nye flækøkse, Anna flygtede til sin mormor og Kris og jeg tømte drivhuset for gammel jord.
Persillesang
Tiden løber fra mig
Forår, forår kom nu snart
Nu sker der noget
Bredformat
Nøkleri
En trøje til Anna
Tæppeprojekt
Kolonihaven
De lykkelige ejere
Et ordentligt ryk
Vi har fået en dør
27. April 2010
Mad
Album