Kolonihaven
I november 2008 blev min mor og jeg de lykkelige lejere at dette vidunderlige koloniehavehus og en 500 kvm stor grund.

Huset lignede vist mest en tegning af Ib Spang Olsen og grunden var et vildnis af højt græs, en meget langhåret hæk og en totalt uplejet køkkenhave. Alt i alt - en ordentligt mundfuld!

Ikke des do mindre, har vi fra starten været stærkt opsatte på, at dette nok skal ende med at blive til en god og givende køkkenhave samt et hyggeligt idyllisk lille hus - der kan byde på en lille tår kaffe og en skål med friskplukkede jordbær.
Første projekt var hækken!

Faktisk et kæmpeprojekt, da grunden er en hjørnegrund, og dermed
er hækken meget størrere end man lige først antager.
Der udover, var det meget længe siden den var blevet klippet sidst og det krævede mange armekræfter at tæmme den og de tykke grene.
Da der hverken er strøm eller vand i haveforeningen, var det klipning ved håndkraft der skulle til. Det var godt nok hårdt for armene, men det var også hårdt for værktøjet. Faktisk bukkede den ene hæksaks under og knækkede i kampen mod hækken.

Heldigvis stødte brormand Søren til med en benzindreven hækklipper da armene ikke kunne mere. Det gik jo noget mere tjep - men det var vist også en ret hård omgang for armene at gå med den maskine. Det er ret tung.

Min mor knoklede hårdt på i mange dage alene med at rydde op efter
klipperiet.
Hækken
Børnene har taget imod kolonihaven med lidt blandede følelser. Anna som jo er lidt af en prinsesse, er ikke vildt begejstret. Hun foretrækker at sidde i bilen og spille Nintendo. Kristoffer er en rigtig arbejdsmand som knokler på i alt hvad han være med til - ellers finder han selv på noget.
Persillesang
Tiden løber fra mig
Forår, forår kom nu snart
Nu sker der noget
Bredformat
Nøkleri
En trøje til Anna
Tæppeprojekt
Kolonihaven
De lykkelige ejere
Et ordentligt ryk
Vi har fået en dør
Mad
Album