Kolonihaven
Solen stod højt på himlen og varmede rigtig dejligt, da vi lørdag drog afsted mod kolonihaven. Bilen var godt pakket med kaffe, juice, madpakker og værktøj og humøret var højt.

Dagens projekt var at få fræset jorden i de to store bede og sat ca. en milliard jordbærstiklinger i det ene af dem, som skal udgøre et kombineret jordbær/kartoffelbed.

Desværre viste det sig, at haveforeningens fræser var en ældre herre med slappe kabler og startproblemer, som måtte tilbage i sit skur uden at have klaret sin mission. Lidt af en nedtur. Jeg og Anna fik dog ordnet et lille stykke af jorden, så to rækker jordbær kunne det blive til.

Niels gik istedet igang med at gøre gulvet færdigt i husets foreste rum, som på et tidpunkt skal udgøre en slags køkken. Der manglede ikke så meget, så det fik han hurtigt fra klaret. Bare det at gulvet blev ordnet - og på trods af at det stadig er en smule skævt, er huset blevet helt anderledes at træde ind i. Niels fik forøvrigt også sat en lægte op og taget mål til en dør. Vi har bestemt os for at det skal være sådan en 2-delt staldør.
4.-5 April 2009 - Et ordentligt ryk!
Heldigvis var plæneklipperen i en noget bedre stand end fræseren. Efter at have fået lidt frisk benzin, tøffede den godt der ud af og tromlede fint hen over den stadig noget langhårede og bulede græsplæne.

Foran huset lå en masse sten og fliser. Dem fik vi fri af græsset og stablet.
Derefter gik vi igang med at stikke et lille område af foran det der skal blive indgangsdøren. Kristoffer fik til opgave at lægge stenene og sørge for at fordele noget fin jord ( vi havde ikke lige noget sand og grus ) hen over så det kunne falde ned i mellemrummene. Han fik med stor ildhu lavet en fin lille terrasse foran huset.
Persillesang
Tiden løber fra mig
Forår, forår kom nu snart
Nu sker der noget
Bredformat
Nøkleri
En trøje til Anna
Tæppeprojekt
Kolonihaven
De lykkelige ejere
Et ordentligt ryk
Vi har fået en dør
27. April 2010
Mad
Album